Repa: Laadukas tuote

Mikähän minuun on iskenyt.
Pari viikkoa sitten sain jonkun kummallisen kohtauksen ja kannoin kaikki ylimääräiset tavarani ulos huoneestani (olohuoneeseen). Vaatekaapistani lähti ainakin kolme pussillista vaatteita joita en tarvitse. Kirjahyllystä tyhjensin seitsemänsataa kappaletta Aku Ankkoja. Laatikot tyhjenivät monisteista ja vanhoista koulukirjoista.
Samalla minulle on alkanut syntyä pakkomielle vaatteiden ja tavaroiden laadusta. Yhtäkkiä haluan ostaa kalliilla hyvää ja käytännöllistä, sillä se on hyvä hermojen ja ympäristön kannalta. Samoin tavaroiden väheneminen on edistänyt huomattavasti mielenrauhaani. Vaatteet mahtuvat kaappiin eikä työpöytä pursua papereita ja vihkoja. Näkisittepä vielä miten kivalta huoneeni näyttää!
Nyt vain myymään nuo turhat roinat.

Piipahdin eilen äitini kanssa kirpputorilla, ja onnistuin löytämään useammankin laadukkaan vaatekappaleen.


Mustan, pitkän hameen ripustinlenkeissä lukee "design tuote". Saman firman valmistaman hameen ostin viime kesänä, ja tuo kyseinen hame on koko tämän talven kantanut arvonimeä Lämpimin Kaunis Vaate. Näiden myötä olen lopullisesti tainnut menettää sydämeni pitkille hameille. Molemmat ilmeisesti sisältävät villaakin.
En oikein löytänyt mitään hameeseen sopivaa paitaa vielä, joten vaatetukseni on vähän kuin suruaikaa viettävällä leskellä. Ja niin on myös näköjään ilmeeni.


Hymyä huuleen, hei! Vihreä vintagetakki taitaa olla vanha tuttu tuolta.


Kengät jalassani eivät ikävä kyllä oikein näy. Ne ostin myös eilen. Ihastuin siihen, että ne olivat suomalaiset, aitoa nahkaa ja niiden muoto oli sen näköinen että mikään ei tunnu mukavammalta jalassa. Kaiken lisäksi nahka oli kulunut pehmeäksi - kenkiä oli selvästikin käytetty - mutta yksikään sauma ei ollut ratkennut ja kantalaput olivat kunnossa. Tämän on pakko olla huijausta, ei mikään ole noin hyvää.


Tuossa juuri hetki sitten nautiskelin tavallista sunnuntaibrunssiani. Suosittelen, on oikein mukavaa syödä kunnon aamupala vasta puolen päivän jälkeen.

Kevätinspiraatiota odotellessa!

P.S. Kannattaa joskus kokeilla pestä pyykkiä käsin. Jotenkin rauhoittavaa puuhaa.
P.P.S. Huomenna graafinen päivä!

Kommentit

Suositut tekstit