Repa ja Lily: Kukkien vallankumous

Hei vaan! Viime tiistaina vietimme siis kukkaispäivää, ja se sujui tietenkin kovin ruusuisissa merkeissä!

Päivä alkoi jännittävästi toistemme asuja tsekkaillessa:


Lily oli valinnut asuunsa ihanan kesäisen puseron ja yhdistänyt siihen mustan hameen.









Repa taas harjoitti graafisempaa linjaa ja valitsi modernisti kuvioidun paidan, josta avaruuskukat löytyvät vähän bongailemalla. Jotenkin neiti oli kuitenkin onnistunut piilottamaan paitansa kuvion miltei jokaisessa kuvassa joko käsillään tai kuvan reunan taakse. O-ou, moisesta ei taida Tyra positiivista palautetta antaa!







Syöksyimme koulun loputtua urheasti tuuleen ja tuiverrukseen, mukanamme ihana supermalli joka ei ikävä kyllä oikein ollut kuvaustuulella. ;) Tässä arktiseen säähän sopivat vaellusvarusteemme ja juuri poimitut kukkaset:




Meinasi muuten kukat hyytyä kerralla! Ei kuitenkaan onneksi Lily, vaikka nimensä kylmänherkkiin kukkiin viittaisikin. :)



Seuraavaksi siirryimme vakikahvilaamme Coffee Houseen bilettämään. Actionia seuraa..

Tässä kirjoittamamme kiitoskirje ja runo Coffee Housen väelle:





Kukkaset veimme kahvilassa oleville ihmisille ilostukseksi, yhden jätimme kahvilan työntekijöille ja yhden lahjoitimme vastaantulijalle. Ainakin kaksi isoa hymyä ja muutama hämmennys! Mukavaa oli myös tyhjästä ilmestyneet servetit kukkamaljan kaaduttua pöydälle. Kiitos!



Ruusuisaa illan jatkoa teille vain! Pysykäähän linjoilla, jännitys sen kun tihenee...

Kommentit

Tiia Tuulia sanoi…
Flowers everywhere! Päivä oli mahtava ja suurkiitos kaikille maailman ihmisille, joilla oli kukkakuosia päällään TAI edes ajatteli jotain kukkaista! :D
katriparka sanoi…
jes kukkaispäivä! Oli aivan loistavaa.
Nuo kukkaistyttökuvat on ihania, sekä ulkona että sisällä otetut :D

Hmm.. Mitähän ne kahvilatyypit on miettiny tuosta kirjeestä :D Ois pitäny käydä tuolloin illalla katsomassa vielä oliko kukkaset laitettu nätisti maljakkoon..!
Tiia Tuulia sanoi…
niin, tai että onko se meidän hieno kortti nyt jossain esillä ^^

Suositut tekstit