Repa: Ja öisin sitä sitten postaillaan

Huppista hei ja hepsankeikkaa (Kirjoitan tätä yöllä, en vastaa hupinoistani)! Lukio on lähteny käyntiin ja siellä kovaa vauhtia porhalletaan eteenpäin. Taidetaan olla jo kaikissa kirjoissa ainakin puolessa välissä. Yleinen jaksamiseni on tietenkin laskenut kuin lehmän häntä, ja kameran kaukosäädin on taas ongelma (patterit loppu), mutta eiköhän tässä selvitä!


Viime viikonloppuna minua viihdytti Mew live DVD:nsä kautta. Kerrassaan nautittavaa konsertointia. Olinhan itsekin Ruisrocissa kyseistä bändiä katsomassa, eturivistä! Marraskuussa sitten uudestaan, tosin istumapaikan numero löytyy lipusta.


Kun näin tämän paidan kirppiksellä, vähän epäilytti että käykö se minulle ollenkaan. Euron hinta ei kuitenkaan päätä huimannut, ja onneksi ostin koska! Voi hyvänen aika! Aivan ihana perulais-inka-fiilis.


Ja yhdistettynä ihanaiseen vintagetakkiini vaikutelma vähän pehmenee. Huivi ja saappaat myös kirppikseltä.


Pullia! Äiti leipoi.



Oi että nyt on juuri se syksyn vaihe, kun ei ole vielä liian pimeää, mutta illat ja yöt ovat synkkiä ja voi seistä takapihalla kuuntelemassa musiikkia ja huojumassa tuulessa! Alkaa olla aika sytyttää kynttilöitä. Mistä tulikin mieleeni: Jouluhan alkaa kohta painaa päälle! Ääks! Äkkiä lahjojen tekoon!

Kommentit

Suositut tekstit