Repa: Parin päivän pläjäys

H&M:llä oli farkkuja niin edulliseen hintaan että oli pakko ostaa - vain 19.90. Tuommoiset leveälahkeiset sitten tarttuivat mukaan. Ensimmäisenä kyllä sain lyhentää niitä, voitte uskoa että hirvitti ruveta saksimaan upouusia housuja..



Eilen sitten kävi niin, että meinasin ruveta itkemään ilosta kirpputorilla. En ole pitkään aikaan löytänyt mitään kunnollista, mutta nyt tein tällaisia löytöjä.

Hame tuommoisilla kivoilla henkseleillä (sille oli joku parempikin sana) Toisen kuvan on tarkoitus esittää, miltä näyttäisin jos tuota pitäisin ihmisten ilmoilla.. Helma nimittäin tuntuu olevan aika säädyttömän lyhyt. Yritän koko ajan keksiä, miten saisin sen hieman käytännöllisemmäksi. Ehkä toinen hame alle?


Tämä löytyi heti tuon hamosen vierestä, ihanainen kukkamekko. Tämän puen kuulemma Saksaan serkkuni häihin ensi kuussa, eli arkikäytössä ei tätä nyt nähdä. Olisi mukava pitää tätä koulussakin, on kiva piristää arkivaatteita juhlavammilla.


Ja tässä vielä eiliset vaatteeni. Ihana sinisenturkoosin mekon sain tädiltäni viime kesänä, se on tehty hänelle 70-luvun alussa. Ja tämä on niitä jotka kuuluvat sarjaan "Se on oikeasti nilkkamittainen mutta ompelin sisään narut ja sidoin ne yhteen". :)

Tänäänkin kävin kirppiksellä, sieltä ihanaisia löytöjä vähän myöhemmin, kun vaatteet ovat nyt pesussa. Hieman ensimakua ensimmäisessä kuvassa pääni takaa pilkottavasta rusetista!

Kommentit

Suositut tekstit