Lily: Twilight

Enpä ole pitkään aikaan kirjoitellut, mutta nyt kummiskin. TET- viikko meni luultavasti todella hyvin, saan sieltä ehkä kesätöitäkin! Viime lauantaina palasin takaisin ja viime päivät olen räpsinyt kuvia ja lueskellut, nimittäin Stephenie Meyerin Houkutus- kirjaa. Voin vain sanoa, ettei parempaa luettavaa ole vielä tullut vastaan (olen lukenut sen jo aikaisemminkin). Se kertoo ihmisestä ja vampyyrista, jotka rakastuvat. Ensi vuoden alussa se tulee leffateatteriin, joten sinne siis lippuja varaamaan!
Nyt on jo viisi koetta tulossa syyslomaan mennessä, ja ehkä vielä lisääkin...kääk! Nämä kaksi ensimmäistä kuvaa otin viime sunnuntaina. Roikotan ensimmäisessä kuvassa minun ihanaa kisuliani. On se saanut jo vähän laihdutettua, mutta silti se on iso. :)


Eli, päätin pukeutua ruskeaan isokauluksiseen paitaan ja vaaleanruskeaan hameeseen + mustat sukkahousut. Korvissani ovat Glitteristä joskus muinoin ostetut keltaiset pallokorvikset.


Kaulaani ripustin itse tekemäni värikkään puuhelmikorun ja pikkusiskoni kyhäämän hevoskorun.



Maanantain asuni. Kouluun menossa. Jaloissa converset ja mustat pillifarkut. Kädessä pitelen mummoni neulomia lapasia ja ranteessa itse solmitut rannekorut. Päällä Vero Modan huppari. Päässäni on tietysti Repan neuloma pipo. ;D Ai niin, ja huivinkin sain Repalta, joka osti sen H&M:ltä.


Nämä kuvat on sitten otettu toissailtana. Meillä on todella kaunista, kun lehdet putoilevat puista ja aurinko paistaa palaneen keltaisena. Tuli hirvee ispiraatiofiilis, puin aamutakki-kimonon päälleni ja sain oivallisen kuvaajan ottamaan minusta kuvia, kun olin suuren tunnekuohun vallassa. :D





Niin se tapahtui. Pari viikkoa vieri noinvain silmieni ohi.

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Missä asut?
Tiia Tuulia sanoi…
Pohjoisen kylmässä korvessa karhujen ympäröimänä. ;D
Poff sanoi…
Hei, mulla on tommonen samanlainen hevoskoru. :) Käsittääkseni se on Aarrikan koru. :)
Tiia Tuulia sanoi…
öö, niin se varmaan onkin, kun se vain löytyi siskon korurasiasta :D

Suositut tekstit