Vuokko: Oho mitäs

Aamulla oli tappokoe yhteiskuntafilosofiasta, jonka aikana katselin haikeana ulos ikkunasta kirkastuvaan päivään. Puolen päivän aikaan kipitin asunnolle ja riemastuin mummosta, joka alamäessä kaahaili ohitseni rollaattorilla. Tuossa pihalla riemastuin vielä enemmän, kun huomasin että aurinko paistaa ikkunaan!


Tässä pakolliset ekakevätaurinkojee kuvat (keksin juuri äsken että se on pakollinen), jotka otettiin tietenkin heti pipon poisoton jälkeen, tukka sekaisin ja kengät vielä jalassa. Viime vuonnakin taisin ottaa jonkun kuvan, joka ei jostain syystä tänne asti selvinnyt, mutta koneen syövereistä kurkkasin, että on hiukset sentään kasvaneet!


Olisikohan nyt sitten se kevään ensimmäinen päivä? Ihan turha yrittää lannistaa sillä, että on vasta helmikuun (miten niin kirjoitin ensin heinäkuun) alku. Ja että on 17 astetta pakkasta. Nyt on kevät. Piste.


Tässä kaukainen muisto vielä syksyn viimeiseltä päivältä, eli kekriltä. Kuvassa palaa kekripukki. Oli ihan maagista, mutta nyt paistaa aurinko, joka melkein lämmittää. Sitä aletaan taas kohta olla hereillä.

Tänään ohjelmassa serkun kanssa hengailua ja matikan kokeeseen lukemista. Kuka valopää keksi laittaa matikan kokeen juuri huomiselle. Hmph.

Kommentit

Suositut tekstit