Repa ja Lily: Puupään kuuhulluus

Tässä nääs pieni varoitus: Saatamme olla hiukkasen yliväsyneitä. Omalla vastuulla. (!)

Heipä hei! Eilen ei paljon kyllä puhua pukahdettu, mutta tänään onkin sitten uusi päivä! Meihin iski hullu inspiraatiotuulahdus ja kulutimme aikaamme maalaamiseen.
Päivällä Lily kutoi villatakkia ja Repa väkersi sormuksen (Lord of the Rings! Bwahahaha!) helmistä. Siinähän se aika sitten kulahti.








Puupää. Arvostelu:
Repan mielettömän upea, atmosfäärinen ja surrealistinen työ upeine värivivahduksineen ja tunteikkaine ajatuksineen. Teoksen aggregaatio oli sangen maanista ja sen magnitudi on huomattavan suuri. Todella ekstentrinen työ.
Teos on todella ultimaattinen ja utooppinen radikaaleine kapriiseineen. (Yläreunassa olevat sanomalehtisirpaleet eivät näy kuvassa.)



Kuuhullu. Arvostelu:
Lilyn uskomaton, silmiä hiveleväisen tunnelmallinen työ, palliatiivinen laitos, josta välittyy yhtä aikaa sekä yön tunnelma että abstraktiivinen surrealismi konkreettisine piirteineen. Värien isotoopit luovat työhön tiettyä nostalgista popylaarikulttuuria. Sangen agoninen työ ihmisen kahden elegisen eksistoivan persoonan välillä. Sanoisin, että varsin eeppinen rara arvis.


Tiivistettynä: Mahtavia olivat mutta tässä olisi Sivistyssanakirja.




Nälkähän tässä tuli, joten teimme ihanaiset lämpimät voileipäset evääksi (jotka hävisivät niin äkkiä ettei niistä saatu kuvaa). Eikä sovi unohtaa kuumaa mehua.

Lämpimien leipästen ohje:

Leipäset voi tehdä maun mukaan vaaleasta tai ruisleivästä. Levitä leivän päälle voita (tai jotain margariinijuttua siis) ja sen päälle ketsuppia. Laita kinkkua tai tonnikalaa oman maun mukaan. Tai vaikka molempia. Sitten päälle PAKSU juustokerros. Sen päälle PALJON fetajuustoa. Palat sulaa siihen oikein kivasti. Viimeiseksi oreganoa mausteeksi ja sitten minuutiksi mikroon (Täysille. Kunhan se juusto sulaa. Eikä kiehu, niin kuin Lilyllä.). Ja tadaa, leivät ovat syötävän herkullisia. Kunhan ensin muistat ottaa ne sieltä mikrosta. Siitä voi tulla mahanpuruja.

Heipatipeipatiheipatipeipatiheipatipeipatiheipatipeipatiheipatipeipatiheipatipeipatiheipatipeipatiheipatipeipatiheipatipeipatiheipatipeipatiheipatipeipatiheipatipeipatiheipatipeipati!

Kommentit

Suositut tekstit