Lily: mandariineja

Hyvät naiset ja herrat, hyvää iltaa ja terveyttä kaikille. Tänään on maanantai, mutta silti olin nukahtaa koulun tunneille, ja hyvä, että nytkin pysyn pystyssä! Sanakokeita olisi vaikka muille jakaa.
Viime viikonloppu hurahti kirppareilla pyöriessä ja teatterissa. Tuli sitä vähän kesätöitäkin haettua hieman epäonnisella menestyksellä, mutta nooh...



Päivän asuni:





Ja koko päivän on tehnyt ihan kamalasti mieli mandariineja, niin otin niistä kuvan ja söin vielä pari. :D



Hyvää viikon alkua kaikille! :D

Kommentit

keas sanoi…
Täytyy kyllä nostaa hattua teille ja tälle blogille. Luin yhdeltä istumalta ihan kokonaan läpi, vaikka yleensä inhoan muotiblogeja ja olen aika viimeinen ihminen niitä yleensäkin lukemaan. Mutta tämä oli jotenkin jotain niin mielenkiintoista ja sai minut ajattelemaan paljon ajankäyttöä, koska te näytätte saavan niin paljon aikaan. Tosin se lohdutti kauheasti, että ette ole lukiossa, koska en voi ymmärtää miten lukiolainen ehtisi hyppiä metsissä ja kierrellä kirpputoreja.

Päädyin kuitenkin siihen tulokseen, että olisi minullakin aikaa vaikka kuinka, jos en käyttäisi sitä tyhmästi vaikka television katseluun tai tällaisessa puolikrapulassa lojumiseen. Tuntuu siltä että olisin ymmärtänyt jotain suurta ja se johtuu täysin tästä silmäni avanneesta blogistanne.
Ehkä olen vielä humalassa (okei join viimeksi ennen puolta päivää) ja sanojani ei kannata ottaa ylpeydenaiheena. Ehkä en missään tapauksessa kehtaa huomenna myöntää sitä, joten sanani kannattaa ottaa suurena kohteliaisuutena.

En osaa ilmaista itseäni lyhyesti koskaan, mikä näkyy varmaan tässäkin lyhyessä kommentissa :D
anteeksi tämän lukemiseen menettämistänne minuuteista
Tiia Tuulia sanoi…
Suuret kiitokset sinulle, keas, olemme kiitollisia palautteestasi! :D Kommentistasi tuli heti hyvä mieli. Ei mekään aina jakseta tehdä mitään, laitetaan vain kohokohdat tänne muistoiksi. :D Ihanaa, että pidät blogistamme!

T: Repa & Lily

Suositut tekstit