Vuokko: Sunday

Aika jännä, miten saattaa parin kolmen kuukauden ajan luulla päivittäneensä blogin ihan vasta.
Siinä parin kolmen kuukauden aikana olen muun muassa saanut ajokortin ja lahjoja, opiskellut, lusmunnut, antanut lahjoja, yrittänyt saada kukkia ja maustekasveja itämään ja vielä kasvamaankin, ajellut autolla (ynnä muilla menopeleillä) ja juhlinut. En tietenkään kahta jälkimmäistä samaan aikaan.





Odotan melko malttamattomana kesälomaa, joka alkaa parin viikon päästä, koeviikon jälkeen. Aion aloittaa ahkeran opiskelun varsinkin ruotsin A-kielen kirjoittamiseen pakollisena syksyllä. Kirjoitan kaikki lempiaineeni nyt (ruotsin lisäksi filosofian ja äidinkielen), motivaatio on luultavasti sen jälkeen aika hukassa.


Tosin motivaatio taitaa jo nytkin olla aika hakusessa. Olen opiskellut viimeisessä jaksossa vain neljää kurssia ja koko ajan on tuntunut, etten saa oikein mitään järkevää aikaiseksi. On niin vähän tekemistä ja oppitunteja, että kaikkea ehtii märehtiä aivan liikaa; seitsemän kurssin jaksoissa sitä vain tekee eikä pähkäile elämän ja kuoleman tarkoitusta (joka on ryynimakkarat).


Mukavimpia ovat pitkät vapaasunnuntait, kun aurinko paistaa ja saa selailla oppikirjoja omassa rauhassa. Ja lauantait, kun voi lukea uskonnon koealueen läpi anteeksiantamattoman pikaisesti ja sen jälkeen jämähtää sängyn pohjalle katsomaan Taru Sormusten Herrasta pidempää versiota. Ja sen jälkeen mennä katsomaan sukulaisen bändin viimeistä keikkaa paikalliseen pubiin hyvässä seurassa.
Luettelo voisi jatkuakin. Keväällä on (melkein) aina mukavaa.

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Onnea ajokortista!
sain omani tänään! :P
renja sanoi…
aivan ihana viimeisen kuvan muki!!
Susa sanoi…
Kiitti Linda, onnea myös!

Renja, muki on marimekon siirtolapuutarha-sarjaa, joka on ehkä ihaninta ikinä!

Suositut tekstit