Vuokko: Hatutus

Mitä ihmettä H&M:lle oikein on tapahtunut? Löysin sieltä kaksi täydellistä hattua, joista toinen sai minut nauramaan ja toinen oli samanlainen kuin eräällä naisella sarjassa jota katsoin eilen yle teemalla. Tässä jotain sarjasta. Oli muuten hyvä. Lisäksi H&M:ltä muuta, mm. talvitakki, mutta siitä varmaan lisää myöhemmin.


Tämä tässä on se joka nauratti (vaikka ei siltä näytäkään). Huopahattu!


Tuon puuvilla-silkkipaidan bongasin myös H&M:ltä. Joskus taisin pitää periaatteenani, ettei saa koskaan pukeutua kokonaan vaatekaupoista ostettuihin vaatteisiin. Ei taida olla edes ensimmäinen periaate josta olen luistanut viimeisen vuoden aikana..



Tämä tässä on se sarjabaskeri. En löydä mistään kuvaa siitä naisesta - iski joka tapauksessa hurja hinku nousta nukkumasta, kääriä hiukset kiireessä nutturalle ja asetella baskeri siihen päälle. Yritin sitä tänään, mutta tunnetusti kaikki ei aina ihan mene niin kuin elokuvissa. Harjoitusta!


Tämän tyylin poimin ruokakaupasta eräältä iäkkäämmältä rouvalta. Tarkkailin enemmänkin ja huomasin että tuo tyyli on todella suosittu ikäihmisten joukossa.

Taidan kyllä pitää mummoteemapäivän.

Kommentit

rii sanoi…
Ai herranjestas, miten H&M:llä todella on tuollaisia vaatteita (paitoja), ja luulen pitäväni sinua erityiskauniina sekä vähän hupsuna! Alin tapa pitää baskeria on hauska, mummot on parhaimpia i hela världen!
Susa sanoi…
Tämä rakkine nielaisi ilmeisesti kommenttini.
Niinpä! Olen halunnut silkkipaidan jo pitkään. Nyt yritän vain unohtaa sen kaappiini aina muutamaksi päiväksi kerrallaan niin en kuluta sitä puhki. Ehkä teen siitä sellaisen maanantaipiristyksen tai jonkun. Vai erityiskauniina, muista etten poseeraa koko aikaa! Hupsu saatan ollakin.
Mummot on ihania, harmi ettei itselläni ole isoäitiä enää. Onneksi äiti on aika mummomainen.
Anonyymi sanoi…
I dont understand.... But i find this blog a very interesting one....


Seattle Homes For Sale
Susa sanoi…
there should be a translator seen on left of the page :> it's not really good but it should help. Thank you very much!

Suositut tekstit