Repa: Hitaasti sytyttää

Ei aina voi tajuta! Tänään kurkistin vaatekaappiini ja tajusin omistavani ihanaisan suloisen vaaleansinisen mekon pikkuruisilla kukilla varustettuna. Ja se on ostettu mitä, viime syksynä?


Mekko on esitelty aiemmin tässä postauksessa pidempänä versiona. Tein sille saman tempun kuin tutulle oranssille hameelleni: Ompelin sisään nauhat ja sidoin ne yhteen.


Tämän sinisen kauluspaidan bongasin kirppikseltä kerran, ja ostin sen koska väri oli niin ihana. Tämän jälkeen äitini valtasi sen itselleen ja se unohtui. Nyt meillä oli kirppis viime viikolla, ja äiti yritti viedä sen sinne myytäväksi! Minähän vohkin sen takaisin itselleni maalaustakiksi, mutta nyt hoksasin että se toimii aika kivasti ihan arkikäytössäkin.


Ja tässä mukavuuden muksimaalinen maltihuipennus. T-paita on H&M:ltä, housut kirppikseltä (kahdella eurolla!) ja nuo kengät! Hyväkuntoiset ja jopa sievät Ecco-kengät kirppikseltä päätähuimaavaan hintaan yksi euro. Nuo kengät on yhtä fysioterapiaa! Pistin ne tänään ensimmäistä kertaa ihan kunnolla jalkaani ja seisoin paikallani ties kuinka pitkään ihan vain sen takia että ne olivat niin mukavat.
Täällä sataa. Syksyn kaipuu alkaa taas minulla nostaa päätään :D Vaikka lukiota vähän kauhulla ehkä odotankin...

Kommentit

Sisse sanoi…
love the t-shirt! hehe. i have the same:D

hope u have had a good day(:

Suositut tekstit