Repa: Je reviendrai

Lähden aikaisin huomenaamulla koirani kera reissaamaan, joten minusta ei kuulla vähään aikaan! :D Palaan jossain vaiheessa viikon loppupuolella.

Tärkeä Lista:
Kirppikset
Levykaupat
Alennusmyynnit

Nyt siis kertoilen tässä mukavimmista kesätekemisistäni. Kaikki nämä ovat vähän kyseenalaisia siinä mielessä, että harjoitan näitä talvisinkin, mutta joihin ei aina energia kaikkien koulutehtävien keskellä riitä.

Ensinnäkin leipominen. Tätä ei tarvitse edes kyseenalaistaa, sillä kouluaikoina siitä ei oikein tule yhtään mitään. Väsyneenä ei nimittäin kannata leipoa. Allekirjoittaneella ainakin menee hermot.



Käsityöt. Tulossa on kahdet sukat, suunnitteilla mm. kaulahuivi ja tiskirätti. Ynnä suunnilleen erittäin monta muuta työtä.

Lukeminen. Luen tosiaan kyllä ympäri vuoden, mutta kesällä jaksaa lukea vähän raskaammankin sarjan kirjoja. Meinaan, että yleensä luen vain Harry Pottereita, kun ne ovat niin kevyttä lukemista.
(Markus Zusak - Kirjavaras, ihan mieletön kirja! Lukekaa se!)

Kirppikset. Heti kun mahdollinen sade vain lakkaa, niin pyörän selkään Hop! ja kaupungille tuhatta ja sataa. Kirppuja on kiva katsella kaikessa rauhassa, kun ei tarvitse kiirehtiä bussiin tai muuallekaan.


Ulkoilu. Ja valokuvaus ulkona.


+Kaikki mahdottomat ideat joita talvella on saanut, mutta ei ole jaksanut toteuttaa. Esimerkkinä animaatiot.


Terkkuja :D Katsotaan mitä palatessa löytyy.

Kommentit

Anonyymi sanoi…
oi ylisöpöjäamelieotsikoita. nam mikä tyyli!
Susa sanoi…
Kiitos! En muuten edes ajatellut että tämä Je Reviendrai on ameliesta myös. :DD

Suositut tekstit