Repa: I planted a crumb on the sill

For a most difficult time
I stood still in the waking molecules of my being
Trapped senseless and bathed in violence
It seemed like forever
In love and stillness
I planted a crumb on the sill
hoping a bread-plant would grow
-Jonas Bjerre

Harmaata näkyvissä. Kovasti. Kevät lähestyy ja näin. Joskin, meillä päin oli viime yönä satanut siihen malliin lunta, että maisemat ovat lähinnä jouluiset.



Keväässä on se vika, että on niin harmaata ja märkää, ja aurinko tuntuu aivan väärän väriseltä. Mutta sitten tulee kesä ja voi hiippailla paljain jaloin ihanissa vaatteissa ympäri kaupunkia, suloisessa joutilaisuudessa. Ja tulee valo. Ah.

Eilen ompelin pussukan, joka on mielestäni sievä mutta näillä näkymin rehellisesti sanottuna hyödytön.

Tekisi mieli lukea jotain ihanan inspiroivaa englanninkielistä runoutta (kuten tuo runo tuolla alussa, tältä Mew:n laulajalta ei tosin löydä varsinaisesti runoutta paljoa enempää), mutta äidinkielen kirjailijaesitelmä kolkuttelee jo nurkan takana. Niin kolkuttelee kyllä omatuntonikin kun en viitsi lukea niitä Eeva-Liisa Mannerin runoja, joita pitäisi juuri sitä esitelmää varten lukea. :D

Näiden parissa on tunteja kulunut.

H&M:n alerekki on ollut minulle kovasti armollinen viime aikoina.
Tämän ja seuraavan kuvan paidat maksoivat molemmat kaksi euroa. Siis kaksi. Olin vähän ihmeissäni, että miksi ihmiset eivät ole kahmineet näitä mukaansa, mutta eihän se kyllä haitannutkaan.


Tämä paita on ollut kovasti käytössä viime aikoina. Sillekään ei jäänyt hinnaksi muutamaa euroa enempää.

Tämä kuva taas ei liity mitenkään alennuksiin. Puuvillapuseron bongasin Lilyn kanssa kirpputorilta. Samoin kävi noille mustille kiiltonahkakengille, jotka ovat tällä hetkellä ehkä kauneimmat omistamani kengät.

Kommentit

Suositut tekstit