Repa: Hengissä ollaan

Hei kaikki heput ja tyypit!


Täällä on joululomaa kuluteltu. Lily on sukuloimassa tuolla kaukana (On sinne ainakin kahden tunnin matka) ja minä täällä olen jumissa pianon ääressä. Ja sivellin kädessä. Olen löytänyt uuden intohimon jälleen, nimittäin akryylivärit. Ei tuo vielä ihan siitä vain onnistu, mutta edistyn.
Nyt olen taas aloittanut neulomisen (puoli tuntia sitten). Eilen sain kaveriltani Twilightin eli englannin kielisen Houkutuksen lainaan, ja siinä ollaan puolessa välissä menossa. Suosittelen sarjan lukemista englanniksi! Kieli on yllättävän helppolukuista.
Juu, kameran kanssa on kriisiä, eli saatte nyt vähän vanhempia kuvia mistä on iät ja kaiket pitänyt tehdä postauksia! Ensimmäisen kuvan kylläkin otin kännykälläni toissailtana.


Pätevän näköisenä.
Paita ja epälasit: Kirppis
Ylipolven sukat: Kauan sitten kaverilta saadut
Huivi: Varmaan on city-marketista
Pipo: Indiska


(Tyylikäs bändipaitamme. Tein kuviksessa surrealismi-projektiin tämän printin. En tiedä, näkikö opettaja tässä norsuja, niin kuin minä.)
Joo hei. Kävin ostoksilla. Kuvia heti kamerakriisin rauhoittumisen jälkeen. Sain muuten uuden talvitakin. JA sain joululahjaksi aikas kivoja musiikkijuttuja! Piakkoin niistäkin näkymisiä!
Ps. Kiitos vastauksistanne kyselyyn. Hyvää myöhäistä joulua ja hilpeää uutta vuotta!

Kommentit

Anonyymi sanoi…
norsuja(!?) :o
Susa sanoi…
Siinä on käsien sisällä ne mustat alueet. :D Ihan selviä norsuja kuule. ^^
Anonyymi sanoi…
heii et haluaisi painauttaa tuota kuvaa yhdelle paidalleni jos tuon sen sinulle? meinaan että en halua itse ilman lupaanne ruveta kopioimaan tuota logoa minnekkään...

RuotsinTyttö9B
Susa sanoi…
Juu pitää katsoa! En varmaan ihan vielä ehdi, pitäisi tehdä uusi sabluuna ja näin..

Suositut tekstit