Repa: Tuunauslistalle tuomitut (+teatteriterveisiä)

Hoi! Päivän asuja ei minulta ole pitkään aikaan nyt kuulunut, ihan vain siksi ettei ole mitään kuvattavaa. Alasti siis en ole ollut, vaan asuni ovat koostuneet viime aikoina turhauttavan usein mustasta t-paidasta ja farkuista. Nyt esittelen teille siis *PATAPUMMM* tuunauslistalle tuomittuja vaatteita.



Tästä hameesta on kovaa vauhtia tulossa mekko - sen sivussa oleva vetoketju on vain rikkoutunut ja siihen pitää ommella uusi, ja olkaimet ajattelin jonkinlaiset värkätä.
Hame: Kaveriltani
Takki ja vyö: Äitini vanhoja
Paita: H&M
Legginssit: Kirppis
Kengät: Saksasta


Näitä kuvia oli melkoisen hauska ottaa. Pääosassa siis on puvuntakki, jonka tänään bongasin kirppikseltä hintaan yksi euro. Siitä ehkä vielä joskus muotoutuu mekko, niin suunnittelin.
Takki, hattu, kauluspaita, epälasit: Kirppis
Housut: Veljeni


Näitä vaatteita en aio tuunata, mutta esittelenpä nyt kuitenkin. Muun muassa juuri tätä asua varten tarvitsisin mustat minisortsit. Ne olisivat tarpeelliset myös tanssiessa. Varmaan kunhan jää aikaa ompelemiselle, niin ne sieltä syntyvät!
Paita, hame, liivi, kengät: Kirppis
Pipo: Indiska
Lapaset käsin tehdyt

Vielä semmoisia terveisiä, että olen nyt TET-jaksolla Kaupungin teatterissa. Homma koostuu siis lähinnä harjoitusten seuraamisesta, eli istumisesta, mutta tänään menimme tyyppien kanssa ruokatauon jälkeen pukuvarastoon tutkailemaan: Ja voi, minä pääsin taivaaseen neljäksikymmeneksi minuutiksi. Kuvitelkaa: Ehkä kymmenen metrin mittainen huone lattiasta kattoon täynnä takkeja, hameita, huiveja, mekkoja, housuja, kenkiä ja täydellisen käsittämättömiä hattuja. Uskomatonta. Ikävä kyllä olen tetissä kolmen pojan kanssa, jotka eivät todellakaan tajunneet, miksi nousin heti ensimmäisenä katon rajaan hiplaamaan puvuntakkeja ja sovitin piikkikoroilla varustettuja teräväkärkisiä tennareita. Ne vain siinä irvisteli. Huoh. No, minulla ainakin oli mukavaa. ^^ TET siis jatkuu vielä ensi viikonkin.

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Aivan ihanat kengät!! :D
Anonyymi sanoi…
on melkein pakko itkeä nuille upeille vaatteille! koukutuin pahasti ja odotan innolla uusia postauksia! ♥!
Susa sanoi…
Kiitoksia kummallekin! ^^
Anonyymi sanoi…
Hahaha, eikö ne piikkikorkotennarit ollut siinä saiturissa? :D Muistan ainakin, että olisin itse niitä sillon kuolaillut.
Susa sanoi…
Heh, en ole nähnyt sitä näytelmää. :D Mutta aika koominen näky olin kun ne oli suunnilleen saman mittaiset kuin sääret.

Suositut tekstit