Repa: Rankkaa on koulunkäynti(?)

Nyt on väsy taas! Meillä on tällainen pienimuotoinen koesuma nyt, eli niihin pitäisi päntätä.. Tänään oli maantiedon koe, ja kuten kuvista näkyy, harjoittelin siihen ankarasti koko eilisillan.



(Huomatkaa, että kädessäni oleva kirja ei suinkaan ole koulukirja, vaan The Strokesin nuottikirja..)


Oikeasti kyllä tykkään opiskelusta, mutta sitten kun on 60 sivuinen(ei oikeastaan edes paljon, mutta kun se on niin kuivaa) maantiedon alue luettavana, niin innostus kyllä lopahtaa..

Joo mutta, Saksassa olin siis viime viikonloppuna! En ehtinyt laittaa postausta ennen lähtöä, kun iskikin yllättävä kiire lähtöpäivänä, jolloin se oli tarkoitus tehdä.

Tässä ihanainen kenkä, jonka Saksanmaalta raahasin (Sille on parikin tietysti). Voitteko käsittää, että sain nämä kaunokaiset hintaan 19.90? Mieletöntä! Muista ostoksistani yritän saada kuvia tänne vähän myöhemmin.


Näissä kuvissa ei ikävä kyllä ole päivän asuni, vaan laittauduin muuten vain tyylikkääksi - juuri ennen saunaa tietenkin.

Huomen illalla on SyysX08, eli sinne olisi lähdettävä. Tarkoitus oli todellakin viettää rauhallinen viikonloppu ja välillä lukea kokeisiin, mutta ei, kyllä sekin tapahtuma piti tupata juuri tähän väliin. Kiitos paljon. Mutta kuitenkin sitten harmittaisi jäädä pois..

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Näin sut eilen kirpparilla :---)

ps. typo tekstissä "syysx09"
Susa sanoi…
Heh. :D Ja oho, korjataampa se. ^^

Suositut tekstit